Home Forums KISS Racing Line Help on telemetry please.

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of Johnny B Johnny B 1 month ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #2357
    Profile photo of Anthony
    Anthony
    Participant

    Hey guys, I just got the arf rr5 alien I ordered and followed all the steps setting it up to my taranis x9d plus. Got to the telemetry part to see the radio not discovering the fuel, vfas, and curr channels. Radio firmware is 2.1.6 that came with and the fc and esc’s are the ones that come with the rotor riot arf alien. I don’t know what else to do, I have tried restarting the setup a few times but to no avail. Any help would be great.

    Thanks.

    #2358
    Profile photo of Anthony
    Anthony
    Participant

    I am pretty sure the FC is v1.03.The FC GUI is v1.14. When i connect the quad to the gui it says on the bottom Firmware v1.02 if this helps any.

    #2370
    Profile photo of Anthony
    Anthony
    Participant

    Anyone have any ideas or suggestions?

    #2379
    Profile photo of Shawn Guess
    Shawn Guess
    Participant

    Make sure you’re using the proper sbus wire. Particularly on the xsr, the yellow and white are reversed compared to an x4r.

    #2412
    Profile photo of Johnny B
    Johnny B
    Participant

    I’m sured you have tried it, but this worked for me:
    I simply power cycled the FC and then I went to rediscover the sensors on the telemetry page on the Taranis.
    Maybe delete all sensors and rediscover is another option to try?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.